kancelářská sponka

Když clověk začne konečně něco dělat, tak přestane mít čas na napsání seriozního článeku a vkladá na web aspoň odkazy na jiné cizí články a weby které ho zaujaly.

Ano správně je to i můj případ. Ale řekl jsem si, že to vydá na aspoň na zápisek v blogu. Nejedná se vlastně většinou o nic nového ani převratného, ale nikdo Vás nenutí číst dál.

Another World (demo)

http://www.anotherworld.fr/anotherworld_uk/telechargement.htm

Každý kdo má rád tuhle legendární hru, tak si určitě rád zavzpomíná se mnou. Možná to dokonce bude chodit pod wine nebo cedegou.

Jojin a HedgeHog

Na serveru s názvem buridanův geneticky modifikovaný osel tihle borci pravidelně vydávají asi nejlepší český webový komix.

MaFian liFe

http://www-ucjf.troja.mff.cuni.cz/scheirich/index.php?s=4

Taky krásná ukázka českého matfyzackého humoru. (K IT to má velmi blízko).

Jediné co mi tam chybí je možnost přidat komentář.

IT Crowd – season 2

Kdo neviděl prvních šest dílů tohoto úžsného anglického serialu prostě není in. Dobrá zpráva je, že se pracuje na druhé serii.

http://spravodaj.madaj.net/view.php/2007/03-it-crowd-season-2

cpp reference

http://www.cppreference.com/

U tohohle miláčka trávím poslední dobou spoustu času. Nějakou nahodou jsem zjistil, že někteří kolegové c++ vývojáři vůbec netuší, že existuje takový ucelený zdroj informací.

Loading

By Jozef Mlích

Software Developer at GreyCortex, NemoMobile contributor, Micro light aircraft pilot, OpenAlt Conference organizer

2 thoughts on “okazovač”
  1. Takže když jsem viděl prvních 5 dílů IT Crowd a jejich úroveň považuji za tak prudce klesající, že u toho pátého jsem se nehorázně nudil, jsem totálně out? No konečně to mám potvrzené! :-)

Comments are closed.